Verharen witte Zwitserse herders?

Regelmatige lichaamsbeweging is ook essentieel om hun energie op peil te houden, anders kunnen ze het naar uw huis of uw voortuin brengen. De witte Zwitserse herder heeft ook meer kans op verlatingsangst als hij gedwongen wordt voor langere tijd van zijn familie weg te zijn. De witte Zwitserse herdershond is berucht vanwege zijn vermogen om niet alleen zijn baasje te waarschuwen voor een bedreiging door te blaffen, maar ook om wat dan ook af te schrikken. Deze honden behouden het beschermende karakter en de hoge intelligentie van de Duitse herder, en in dit opzicht reageren ze goed op training en zijn ze uitstekende thuiswaakhonden.

Witte Zwitserse herders zijn doorgaans sterke en gezonde honden, maar ze zijn vatbaar voor verschillende erfelijke gezondheidsproblemen waarvan u op de hoogte moet zijn. Hoewel de AKC 19 hondenrassen opsomt die zij als hypoallergeen beschouwen, hoort de Duitse herder daar niet bij. Zoals alle honden zal een witte Zwitserse herder echter toleranter zijn voor andere huisdieren als ze vanaf jonge leeftijd goed gesocialiseerd zijn. Als u al deze vragen eerlijk met ja kunt beantwoorden, kan een witte Zwitserse herder een goede hond zijn voor u en uw gezin.

Tegenwoordig komen deze honden bijna net zo vaak voor als hun tegenhangers van de Duitse herder, hoewel ze minder van hetzelfde militaire gebruik zien. Ash legde een specifiek probleem uit dat ze met Ghost is tegengekomen en waar eigenaren van White German Shepherd rekening mee moeten houden. Wees echter gewaarschuwd, witte Zwitserse herders zijn zware honden die zich verharen, en geen enkele hoeveelheid borstelen of kammen zal voorkomen dat hun haar overal in huis terechtkomt. Dit is vooral belangrijk voor deze witte herders, omdat ze anders van nature gewend zijn aan de aanwezigheid van een vreemde.

In tegenstelling tot hun donkerdere Duitse tegenhangers, zorgt hun witte kleur ervoor dat ze in de hitte wat koeler blijven, hoewel ze nog steeds oververhit kunnen raken als ze te lang worden blootgesteld. Ondanks de liefde van het ras voor kinderen, moet je altijd toezicht houden op jonge kinderen in de buurt van een witte Zwitserse herder. Een ding waar ze je niet voor waarschuwen voor de witte Duitse herder is het „bruine elleboogprobleem”. Dit wordt veroorzaakt door de manier waarop ze liggen.

Als de hond op harde oppervlakken zoals beton of hout ligt, heeft de vacht de neiging om te wrijven en te sterven of zoiets — ik weet niet helemaal zeker wat het is, maar ik heb ontdekt dat de beste manier is om de ellebogen in de gaten te houden en de vacht daar ook te borstelen zodat het vuil zich niet ophoopt. Natuurlijk is het mogelijk om de maaltijden van uw huisdier zelf te bereiden, maar tenzij u tijd wilt besteden aan het onderzoeken en bereiden van deze maaltijden om ervoor te zorgen dat u uw Witte Zwitserse herder alle vitamines en voedingsstoffen geeft die hij nodig heeft, kunnen u en uw hond beter commercieel hondenvoer van hoge kwaliteit kopen.