Welke hond lijkt op een Duitse herder, maar verliest niet?

BELGISCHE MECHELSE MECHELAARS Ze hebben een korte, rechte vacht die gemakkelijk te onderhouden is en voorkomt dat ze verharen. Het is een groot ras dat veel gemeen heeft met een Duitse herder. Ze kwijlen niet en combineren dat met hun hypoallergene vacht, ze zijn een geweldige metgezel voor mensen met allergieën. De Viszla hunkert naar liefde en aandacht en houdt van niets liever dan in de buurt van haar familie zijn; waardoor ze het perfecte hondenras is voor kinderen.

Het Barbet-ras is een GROTE hond met heel weinig verharing. Om haar liefde voor het water te bewijzen, is een van de speciale kenmerken van Barbets haar zwemvliezen. De Bouvier werd oorspronkelijk gefokt als boerderijhond die hielp bij het hoeden van vee. Als er ooit een veelzijdig ras was, dan is de Bouvier dat wel.

Niet alleen dat, maar de Bouvier is de perfecte gezinsgenoot EN hij is een hond die de neiging heeft om niet te verharen. Behalve dat u de Black Russian Terrier elke week een goede borstel geeft, zult u merken dat deze hond met een lage verharding relatief gemakkelijk te onderhouden is. Als je de trainbaarheid van de Duitse herder wilt zonder de neurose van een Border Collie, dan zijn Poodles en Golden Retrievers iets voor jou. Poedels zijn erg intelligent en Golden Retrievers houden ervan om te behagen.

Je zult nog steeds te maken krijgen met het vergieten van een Golden, maar poedels zijn geen schuurders. Met een dikke vacht die niet veel verbleekt, zou het de hond warm houden tijdens de strenge Siberische winters. De pluizige vacht van de Old English Sheepdog draagt bij aan hun gekke persoonlijkheid, maar vergis je niet: deze honden zijn gefokt om de hele dag te werken. De Airedale Terrier is een intelligente en zelfverzekerde hond die baat zal hebben bij vroege socialisatie en training.

Grote hoeveelheden hondenhaar kunnen alles bedekken wat u bezit en de esthetiek van uw meubels, gordijnen en kleding verpesten. Iedereen die ooit een van deze prachtige honden heeft gehad, weet dat je je hele leven tussen stapels lang haar doorbrengt. Maar hoewel de meeste toegewijde en bedachtzame hondenbezitters dit soort kenmerken zorgvuldig overwegen bij het kiezen van een hond, denken ze vaak niet na over een paar andere belangrijke factoren, zoals de hoeveelheid haar die de hond zal verliezen. Ze zijn gefokt om sterk, snel in beweging en slim genoeg te zijn om tegen een wolf of lynx te vechten, een wolf of everzwijn te immobiliseren en als betrouwbare werkhonden te dienen.

Reuzenschnauzers zijn een van de meest dominante rassen en hun baasjes zullen stoutmoedig beweren dat deze stevige hond de beste waakhond is die er is die er is. Amerikaanse Elzassers zijn echter veel groter en machtiger dan Duitse herders en zijn geweldige gezelschapshonden voor het hele gezin. Ook om op te merken dat het moeilijker is om van vlooien af te komen bij honden met een lange vacht, omdat ze vrij moeilijk uit te borstelen zijn. Een van de populaire grote witte hondenrassen die vaak gekleed zijn in linten en chique kapsels, de poedle wordt beschouwd als een van de intelligentste hondenrassen ter wereld — waardoor ze heel gemakkelijk te trainen is.