Puppies verwacht

Wanneer verwachten we pups?

Af en toe fok ik een nestje pups uit zorgvuldig gekozen ouderdieren, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van de Zwitserse Witte Herderrasverenigingen en volledig goedgekeurd zijn voor fokdoeleinden. Lees meer info over onze werkwijze  of neem een kijkje op de pagina "FAQ ".
Wilt u in aanmerking komen voor een pupje uit onze kennel neem dan tijdig van te voren contact op, want onze pups zijn meestal al ruim voor de dekking gereserveerd. Er is wel altijd de mogelijkheid om nog op de reservelijst te komen, want soms moeten mensen door omstandigheden hun reservering annuleren.


Wij nemen geen reserveringen meer aan voor het jaar 2018

Bekijk hier ons huidige nestje
Indien u van plan bent om een pup aan te schaffen lees dan eerst even aandachtig de pagina: "ben ik geschikt voor een pup".
Neem alvast een kijkje op een van onze puppysites om een indruk te krijgen hoe onze puppies worden grootgebracht:
   puppysite nest Noona  
   puppysite nest Lisse 
Ik heb meestal al ruim van te voren een planning in mijn hoofd en hoop dat onze teefjes een beetje meewerken, maar de natuur gaat toch altijd weer zijn eigen gang en soms komt de loopsheid te vroeg of te laat.

 

LYSANOR OF RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD A, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), CE-vrij, BAER +/+ (vrij), ogen-vrij, Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)
Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

FELIX-RICO VON DER MAYNBACHBRUCKE


Gezondheid:
HD A, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), schaltwirbel 0
Werk:
BH/VT, BGH1, BGH2
Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging BVWS


  Bekijk hier de stamboom van de aanstaande pups.

  Bekijk hier meer foto's van de aanstaande papa.

Nest Noona

 

Zomer 2018 verwachten wij een nestje van onze Noona
  vachtvariëteit: langstokhaar


We hebben  gekozen om voor dezelfde combinatie te gaan als voorjaar 2017, nl. Noona te laten dekken door de schitterende reu Felix-Rico von der Maynbachbrücke. We zijn enorm tevreden over deze nakomelingen.

Hij is zowel op exterieur als karakter beoordeeld met een "uitmuntend".  Hij heeft schitterend pigment en een mooie witte vacht en is gemiddeld groot, wat goed past bij onze Noona. Hij woont niet naast de deur, maar in Berlijn en dit is zo'n 7 uur rijden van hier. Maar wij vinden het de moeite waard om nogmaals voor deze geweldige reu te kiezen.

Noona is de prachtige dochter van Ziva en Abraxas von Heiligen Gral. Al snel in het nestje wist ik dat ik haar graag wilde houden, vanwege haar zelfverzekerde gedrag. Ook bij de karaktertestjes bleek zij een ondernemend dametje te zijn, dat soms ook haar eigen weg wilde gaan en zich niks van de anderen aantrok. Met haar opvoeding en training heb ik alle zeilen moeten aanspannen, maar ze heeft zonder problemen haar Sociale test behaald en ook het Brevet Gehoorzaamheid behaalde ze  moeiteloos. Ik train nog regelmatig met haar op recreatief niveau en dat vindt zij geweldig. Zij heeft redelijk wat temperament en wil heel graag voor je werken, mits het allemaal interessant blijft.  Van karakter is het een sociale en vriendelijke hond.
Qua bouw is het een mooie elegante teef, met een atletische bouw en super gangwerk. Haar pigment is mooi donker  Haar vacht toont wel wat wildkleur op de rug. Ze is een top-mama voor haar pups en geniet er ook van. Ook wordt alle bezoek vriendelijk ontvangen en mag iedereen tussen de pups zitten. 
Uit haar 1e nestje is Oriental Star of Reckhem's Castle werkzaam als blindengeleidehond bij Scaledogs en uit haar 3e nestje is Quincy Lynn of Reckhem's Castle uitgekozen om de opleiding te beginnen bij Blindengeleideschool Scaledogs.
Ik verwacht  temperamentvolle hondjes met een vrolijk en evenwichtig karakter, die geschikt zullen zijn voor diverse takken van sport, maar uiteraard ook gezellig als huishond te houden zijn.

NEW YORK CITY GIRL OF RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD B, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), CE-vrij, BAER +/+ (vrij), ogen-vrij, Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)
Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

SHAMROCK SHEPERD'S AVALON


Gezondheid:
HD A2, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), schaltwirbel 0
Werk:
bezig met BH/VT
Titels:
Deutscher Jugend Champion VDH, Deutscher Champion VDH,
Bavarian Cup Winner RWS 2015 + 2016
Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging RWS


  Bekijk hier de stamboom van de aanstaande pups.

  Bekijk hier meer foto's van de aanstaande papa.