Zijn herders spraakzaam?

Van veel herdershondenrassen is bekend dat ze luidruchtig zijn vanwege hun werkachtergrond, en Duitse herders vormen daarop geen uitzondering. Ze werden oorspronkelijk gefokt om vee te bewaken en te hoeden, voor beide is vocalisatie vereist. Duitse herdershonden zijn schattige, gedreven en energieke metgezellen. Volgens een test met 26 honden van verschillende rassen bleek het blaffen van een Duitse herder luider te zijn dan het geluid van een rijdende vrachtwagen die 86 decibel geluid uitstraalde.

Uit andere tests bleek dat sommige Duitse herders zelfs geluiden kunnen maken die zo hard zijn als 106 decibel. Hun vocalisaties beperken zich niet tot blaffen; ze huilen, zeuren, kreunen en maken andere vreemde geluiden. De luidheid van hun vocalisaties, vooral wanneer ze blaffen, in combinatie met hun imposante gestalte, kan ervoor zorgen dat Duitse herders erg intimiderend overkomen voor andere mensen. Je hebt waarschijnlijk te maken gehad met klachten van buren die je vroegen om je hond onder controle te houden en de meeste van deze klachten komen waarschijnlijk voort uit angst.

Dus, waarom is je hond zo luidruchtig en kun je er iets aan doen? Omdat de Duitse herder zo'n luidruchtig hondenras is, kun je van je hond verwachten dat hij in allerlei situaties vocaliseert. Duitse herders werden gefokt om dagelijks urenlang met hun baasjes samen te werken. Als gevolg hiervan zullen ze veel naar hun baasjes kijken voor richting. Als Duitse herders geen aanwijzingen krijgen, kunnen ze luidruchtig worden.

Als je nog niet veel tijd hebt besteed aan het trainen van je Duitse herder, dan zou het helpen om ervoor te zorgen dat je dit doet door bij de basis te beginnen. Voor mensen die voor het eerst een Duitse herdershond bezitten, weet u misschien niet zeker of wat u van uw hond hoort een gekreun, een gekreun, een gejank, een gejammer of iets heel anders is. Duitse herders behoren tot de luidruchtigste honden ter wereld, maar hoewel hun stem vooral te maken heeft met afkomst en fokkerij, kunnen ze worden getraind om stil te zijn. Als je eigenaar bent van een Duitse herder, heb je een sterk vermoeden dat je hond misschien slimmer is dan jij.

Soms waarschuwt een kreunende Duitse herder andere honden of zelfs hun mensen door te zeggen: „Blijf weg, dit is van mij. Blaffen is misschien wel de bekendste van deze geluiden, maar hoe meer je praat met ervaren eigenaren van een Duitse herder, hoe meer je je realiseert dat kreunen niet zo ver achterblijft. In feite is de Duitse herder de afgelopen tien jaar de nummer twee populairste hond in de Verenigde Staten geweest en staat hij al tientallen jaren in de top 10.Dit bericht laat je een aantal redenen zien waarom je Duitse herder zo luidruchtig kan zijn en wat je eraan kunt doen. In werkelijkheid zijn eigenaren van Duitse herders nooit eenzaam omdat hun trouwe honden altijd aan hun zijde staan.

Aangezien Duitse herders van nature luidruchtig zijn, kan het moeilijk zijn om te weten wanneer de stem van uw hond iets is om u zorgen over te maken. Een ander genetisch gezondheidsprobleem waarvan bekend is dat het vaker voorkomt bij Duitse herdershonden, heet dysplasie. Als je een gelukkige en gehoorzame Duitse herder wilt, is dit een van de beste online hondentrainingsprogramma's die momenteel beschikbaar zijn. Net zoals je misschien in de verleiding komt om op je lippen te slaan of van oor tot oor te grijnzen als je van iets geniet, kan je Duitse herder geneigd zijn om te kreunen als iets echt goed is.

Was uw Duitse herder niet te vaak, omdat dan de natuurlijke oliën die hun vacht gezond houden, kunnen worden verwijderd. Duitse herders zijn ongelooflijk intelligent, wat een van de vele redenen is waarom deze honden zo populair zijn voor militairen, politie, diensten, therapie en zoek- en reddingswerk.