Zijn herders vocale honden?

Duitse herders moeten worden opgeleid om te leren hoe ze zich correct moeten gedragen en op uw bevelen moeten reageren. Het kunnen ook erg vocale honden zijn vanwege hun kuddeachtergrond. Ze werden oorspronkelijk gefokt om vee te bewaken en te hoeden, voor beide is vocalisatie vereist. Duitse herders zijn ook zeer intelligente honden, en slimme rassen vertellen je vaak graag hoe ze zich voelen.

Maar als een van de meest „vocale hondenrassen” hebben Duitse herders een hele reeks verschillende geluiden die ze van tijd tot tijd kunnen en zullen maken. Het is ook niet alleen normaal blaffen, Duitse herders maken enkele van de vreemdste geluiden die maar uit de bek van een hond kunnen komen. Ze huilt, zeurt, huilt, kreunt, gaapt luid, etc. Elke dag als ik thuiskom zeurt en kruipt ze.

Ik probeer haar uit deze gewoonte te krijgen, maar het is een continu proces. Een Duitse herder die zich angstig of bang voelt, kan zich op allerlei manieren gedragen, onder meer door te kreunen. Om je Duitse herder op commando te leren blaffen, moet je iets vinden dat van nature blaft. Als u geen andere reden kunt bedenken waarom uw Duitse herder kreunt, of als u denkt dat uw GSD te veel kreunt, maak dan een afspraak met de dierenarts om er zeker van te zijn dat er medisch gezien niets is waardoor hij kreunt.

Net zoals je misschien in de verleiding komt om op je lippen te slaan of van oor tot oor te grijnzen als je van iets geniet, kan je Duitse herder geneigd zijn om te kreunen als iets echt goed is. Het is niet ongebruikelijk dat honden die erg luidruchtig zijn, hun stem te veel gebruiken en daardoor keelpijn krijgen. Als alternatief, als uw Duitse herder een reddingshond is, kan dit te maken hebben met iets uit het verleden. Duitse herders zijn stoere honden en ze klagen niet veel, maar als er iets is dat hen ongemak bezorgt, kunnen ze van tijd tot tijd kreunen vanwege de pijn.

Voor mensen die voor het eerst een Duitse herdershond bezitten, weet u misschien niet zeker of wat u van uw hond hoort een gekreun, een gekreun, een gejank, een gejammer of iets heel anders is. Omdat de Duitse herder zo'n luidruchtig hondenras is, kun je van je hond verwachten dat hij in allerlei situaties vocaliseert. Het is niet nodig om te voorkomen dat uw Duitse herder blaft, tenzij het overdreven wordt of als het verband houdt met een gedragsprobleem. Wees voorbereid als je een puppy krijgt — ik heb nog nooit in mijn leven met zoiets krankzinnigs te maken gehad als een herderspup.

Blaffen is misschien wel de bekendste van deze geluiden, maar hoe meer je praat met ervaren eigenaren van een Duitse herder, hoe meer je je realiseert dat kreunen niet zo ver achterblijft. Dus als u uw Duitse herder wilt leren blaffen om uw huis te beschermen, zorg er dan voor dat u uw hond het basiscommando 'blaffen' of 'spreken' hebt geleerd.