Blaffen witte Zwitserse herders veel?

Vooral witte Zwitserse herders hebben de reputatie extreem spraakzaam te zijn. Ze communiceren meestal door te blaffen en kunnen te luidruchtig zijn om in een appartement te wonen als ze overmatig blaffen tijdens het spelen of wanneer ze worden gestimuleerd. witte Zwitserse herders zijn niet zo luidruchtig als Duitse herders omdat het sociale honden zijn. Deze hond is timide en aanhankelijker tegenover de eigenaar, wat goed en slecht kan zijn.

Hoewel ze het goed doet met kinderen, zal verlatingsangst beginnen toe te nemen als ze te lang alleen wordt gelaten. Dit leidt tot destructief gedrag, of het nu gaat om het kauwen van spullen of het opgraven van de tuin. Onze Zwitserse baby's blaffen beslist, vooral Aurora. Ze blaft om aandacht, ze blaft als er een vreemde komt en ze blaft uit ons voorraam als ze een andere hond ziet genieten van hun ongedwongen wandeling door onze straat.

Maar dit is allemaal niet overdreven. In plaats daarvan reageert het — zowel op de situatie als op hoe ze zich voelt. De witte Zwitserse herder is een nieuw erkend ras dat ook bekend staat als Berger Blanc Suisse. Ze staan bekend om hun unieke uiterlijk en omdat ze extreem aanhankelijk zijn.

Deze honden zijn waakzame en loyale huisdieren met veel energie om rond te lopen. Ze houden van een uitdaging en hebben daarbij beweging nodig. Regelmatige lichaamsbeweging is ook essentieel om hun energie op peil te houden, anders kunnen ze het naar uw huis of uw voortuin brengen. White Shepherds kunnen nogal luidruchtig zijn en hebben de neiging om te zeuren, te mompelen en te mopperen.

Witte Zwitserse herder en katten kunnen beste vrienden zijn als je met professionele tips aan hun vriendschap werkt. De Duitse kapitein Von Stephanitz wordt gecrediteerd voor het fokken van de eerste Duitse herder als herdershond, wat later aanleiding gaf tot andere herdershonden, waaronder de Zwitserse herder. Oorspronkelijk werden witte Zwitserse herders gefokt voor de herder, maar ze evolueerden met de tijd dankzij hun intelligentie en kracht naar veel verschillende rollen, waaronder de rollen van politiehonden, reddingshonden, geleidehonden en zelfs militaire honden. Simpel gezegd, als je dol bent op Shepherds in het algemeen en dol bent op Duitse herders, maar je zou graag een hond willen hebben die minder agressief en serieus is dan Zwitsers, dan is dit jouw perfecte match.

White Swiss Shepherd is een enorme mensenliefhebber en als hij eenmaal verliefd op je wordt, zal hij je overal volgen, in feite zul je overal een schaduw hebben die je volgt. Tegenwoordig worden witte Duitse herders niet erkend, en ook de witte Zwitserse herdershond wordt in de AKC niet als eigen ras erkend. White Swiss Shepherd staat bekend als een zachte witte hond die extreem aanhankelijk is als het om zijn baasje of familieleden gaat. We weten allemaal dat Duitse herders uiterst loyaal, beschermend en bovendien een van de beste waakhonden zijn die er zijn.

De witte Zwitserse herder werd in 1931 als een apart ras aangeprezen, omdat zijn krachtige lichaamsbouw en afgezwakte persoonlijkheid de aandacht trokken van herdersliefhebbers in heel Europa. Van het leuke blaffen tot het ronduit irritante en frustrerende geklets, communicatie met honden wordt vaak negatief bekeken. Deze grote herders hebben een rustige en oplettende houding tegenover vreemden, als ze goed gesocialiseerd waren. Door te leren begrijpen wat uw hond u probeert te vertellen, kunt u problematisch blaffen aanzienlijk verminderen.

Vanwege dit zoetere temperament worden witte herders zelden gebruikt als politiehonden, waakhonden of om deel te nemen aan beschermhondensporten zoals schutzhund.